top of page

מרולה - תוסף תזונה טבעי ייחודי

שייך לקטגוריית מזון על, המרולה נחשבת למקור צמחי שני בחשיבותו בעולם לויטמין C יציב, עם רמה גבוהה - פי 20 מתפוז. היא עשירה גם בויטינים נוספים כמו B, E, K, ובמינרלים חיוניים כגון סידן, מגנזיום ואשלגן. בנוסף, המרולה מכילה נתרן, צורן, מנגן, קובלט, ברזל, אבץ ונחושת, אשר כולם חיוניים לבריאות השיער והעור. המוצר מכיל 17 סוגים שונים של חומצות אמינו וסיבים תזונתיים, מה שהופך אותו לאופציה מצוינת לתוספת תזונתית. האבקה עצמה מכילה פוליפנולים ופלבנואידים - נוגדי חמצון רבי עוצמה, אשר עוצמתם היא פי 2 בהשוואה ליין אדום או תה ירוק, והם נלחמים ברדיקלים החופשיים. המרולה גם מכילה חומצה אולאית וכמות גדולה של פקטין, המסייעים במקרים של עצירות, מעניקים תחושת שובע ועוזרים בירידה במשקל. בנוסף, המרולה ידועה בתונות האנטי-ויראליות והאנטי-דלקתיות שלה, והיא בעלת טעם אקזוטי מתוק וחמצמץ. מדובר במוצר ללא תוספת סוכר, ללא כולסטרול וללא גלוטן, וההמלצה היא להוסיף רק 2 כפיות ביום ליוגט, שייק או גרנולה. מאז אלפי שנים, המרולה, הידועה גם בשמותיה כ'עץ החיים', מספקת תזונה בריאה לתושבי אפריקה הדרומית, ומשמשת כמפצה על חסרים תזונתיים הנגרמים מתזונה לא מספק. כעת, לראשונה בעולם, המזון העל הזה זמין לרכישה באיכות בלתי מתפשרת.

אבקת מרולה לאתר.jpg

כ-11 מוצרים שונים, באריזה אחת.

אבקת המרולה, אשר נחשבת לפיתוח ישראלי חדשני, מהווה פריצת דרך משמעותית וחשובה בתחום התזונה המודרנית. מוצר זה מתאפיין בייחוד רבה, מכיוון שהוא מספק מעל 35 ערכים תזונתיים חיוניים, ובכך מצליח להחליף לא פחות מ-11 מוצרים שונים הנמכרים בנפרד בשוק. כתוצאה מכך, השימוש באבקת המרולה לא רק מעניק חיסכון משמעותי בעלויות, כאשר אתם נמנעים מהצורך לצרוך את המוצרים הללו בנפרד, אלא גם מסייע לכם לחסוך את הזמן המאמץ, והכי חשוב - את העלויות הכרוכים בבליעת כמות רבה של כדורים שונים.

3.gif_v=1711656332.gif

פיתוח ישראלי ייחודי

MarulaLab חוקרת, מפתחת ומגדלת זני מרולה בנגב, תוך שימוש בטכנולוגיות ייחודיות ופטנטים. שיתוף פעולה עם צוות מומחים הביא ישראליים אחרים הביא לפיתוח טכנולוגיית מיצוי שמן ייחודית. החברה מחזיקה בבנק הגנים הגדול בעולם, ומגדלת עשרות זני מרולה נבחרים ותורמת רבות לפיתוח הנגב, יצירת מקומות עבודה וקידום מחקר ופיתוח בישראל.

2.gif_v=1711656332.gif

מלך הסופר-פוד החדש

עץ המרולה הוא עץ פרי יליד אפריקה, שם הוא גדל באופן טבעי במישורים המשווניים. עץ זה ידוע בעיקר בזכות פירותיו האכילים, בעלי טעם מתוק-חמוץ וריח הדרים. עדויות ארכיאולוגיות מצביעות על שימוש בפרי המרולה עוד מימי קדם, כ-10,000 שנה לפני הספירה. מרולה לאב נטעה אלפי עצים מפוקחים בארץ שמפיקים מאות טון פרי ישראלי מדי שנה.

1_32b8fb1c-f32f-4695-b60c-e8f4ab194b99.gif_v=1711656332.gif

טכנולוגיית ייבוש בהקפאה

ליופיליזציה הינה תהליך ייחודי ויקר שבו אנו מקפיאים את המרולה בטמפרטורה של מינוס 40 מעלות, ומסירים את המים תוך שימוש בוואקום. התוצאה היא מוצר נעלה ששומר על הטעם והערכים התזונתיים המקוריים של הפרי. תהליך זה דורש ציוד מיוחד, ידע מקצועי ותשומת לב רבה לפרטים.

צריכה בדרך שלך.

שני תוספי התזונה שלנו זהים באיכות ובתוצאות. בחרו את המוצר הנוח לכם לצריכה. ביותר

Marula Lab -GALHARO-4359 copy.jpg

4 כמוסות ביום, חצי שעה לפני האוכל

Marula Lab -GALHARO-4451 copy_edited_edi
MarulaLab - GALHARO -5967 copy.jpg

2 כפיות ביום, אפשר לערבב עם גרנולה, מעדן, סלט, מים או כל דבר אחר.

20250521_131409_edited_edited.png
bottom of page